PRU lansează campania POKEPONTA. Ce le răspunde Ponta

-


PRU lansează campania POKEPONTA, un demers inedit demarat de liderul Bogdan Diaconu pe Facebook pentru a-l aduce pe Victor Ponta în formațiunea sa politică. Inspirat din jocul PokemonGo, Diaconu le cere susținătorilor săi să-i scrie un mesaj fostului premier pentru a-l convinge să se alăture PRU. Răspunsul lui Victor Ponta a fost pe măsură.

„Apel către toți românii! Ajutati Partidul România Unita să-l prindă la Pokemon GO pe cel mai tare POKEMON! Dă-i lui PokePonta un mesaj pe FB să vina la PRU!!!”, se arată în mesajul lui Bogdan Diaconu.

După o oră de la postarea liderului PRU, Victor Ponta a răspuns, glumind, pe Facebook: „Ei asta mai lipsea. După ce am fost Mickey Mouse, The Plagiator, PuieMonta, etc., etc., am ajuns și PokePonta”.

El a spus că deja copiii lui l-au „capturat” duminică, dar în ceea ce priveste apelul lui Bogdan Diaconu „de mâine la Parlament vedem”.

După campania de racolări începuta de PRU, în urma careia mai mulți parlamentari PSD au intrat în formațiune, Bogdan Diaconu a afirmat că acum îl așteaptă și pe Victor Ponta să facă acest pas. În replică, fostul premier a spus că va ajuta PRU cu sfaturi, dar nu dorește să plece din PSD.

Citește și:

Bărbat, lovit de tramvai în timp ce-și apăra soția

Noi reguli pentru eliberarea condiționată din închisori

Ponta, scenariu sumbru pentru 2017: Va fi extrem de grav

Avertisment de la Ministrul Agriculturii: două pericole la granița României

Viitorii medici, obligați să lucreze cinci ani în România

Modificări de ultimă oră pentru toți șoferii


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.