PSD ar vrea miting de susţinere pentru Guvernul Dăncilă

-


Surse din cadrul PSD au precizat pentru postul Realitatea tv că liderii social-democraţilor iau în calcul luni în cadrul şedinţei CEX, posibilitatea organizării unui miting de 1 milion de oameni în luna mai, pentru susţinerea Guvernului Dăncilă.

 

”Da, despre asta s-a vorbit duminică. Și astăzi, în CexN se va lua în discuție organizarea unui miting de amploare, pentru Centenar și probabil Referendumul pentru Coaliția Familiei”, au subliniat surse din PSD, pentru Realitatea tv.

De asemenea, acestea au mai arătat că duminică a avut loc o întâlnire a şefilor PSD  şi au dezminţit  faptul că premierul Viorica Dăncilă ar dori să îşi prezinte demisia.

”Am citit și eu dimineață această ”știre” să îi spunem, și m-am distrat. Da, ieri a fost o întâlnire a liderilor PSD, dar vreau să vă spun că Viorica Dăncilă nici n-a fost prezentă. Și nu s-a discutat despre această demisie despre care se vorbește. Acum, vă dați seama, nu e Viorica Dăncilă omul care să deschidă acest conflict, mai ales cu Dragnea”, au conchis sursele citate de postul Realitatea tv.

Citeşte şi:

De la Ali Chimicul la Tiranul din Damasc

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.