PSD, în zodia mitingurilor. 120.000 de oameni, urale pentru Dragnea la Romexpo?

-


PSD ar dori să organizeze un miting la Romexpo pe data de 21 mai, la care să participe 120.000 de persoane din judeţele din sudul ţării, a declarat secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu, potrivit Mediafax. El a mai precizat că partidul va organiza un miting şi duminică la Târgovişte.

 

„În principiu vom organiza un miting săptămâna viitoare. Nu e bătut în cuie. Vom decide mâine (miercuri – n.r.). Rămâne bătut în cuie cel de la Târgovişte de duminică. Mâine decidem dacă facem mitingul de miercuri. Dacă îl facem, vor fi în jur de 120.000 de participanţi numai de aici din judeţele din sud la Romexpo”, a afirmat Codrin Ştefănescu.

Acesta a precizat că, în cazul în care analizele de campanie ale partidului vor arăta că nu este oportună o manifestaţie la Bucureşti, atunci social-democraţii vor renunţa la idee. O decizie clară va fi luată şi anunţată miercuri, a adăugat Ştefănescu.

„Varianta B, este foarte posibil ca mâine, făcând analizele noastre de campanie, să decidem că nu este oportun să ne mobilizăm atât de mulţi oameni la acest miting. Mâine (miercuri – n.r.) vom face o declaraţie în sensul ăsta. Toate judeţele din sud sunt pregătite pentru acest miting mare, care este singurul incert”, a conchis secretarul general al PSD.

PSD a organizat un miting cu 30.000 de oameni la Iași, chiar în ziua în care cei mai importanți lideri ai Europei se aflau la Summitul de la Sibiu. Un miting a avut loc și sâmbătă, la Galaţi, la care a participat şi premierul Viorica Dăncilă.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.