PSD, după atacul preşedintelui: „Vinovat e Iohannis și Guvernul PNL!”

-


Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu susţine că şeful statului şi-a pierdut controlul raţiunii, după ce i-a făcut pe social-democraţi responsabili de creşterea alarmantă a infectărilor din ultimele zile.

„Iohannis a pierdut și controlul rațiunii. Toată România s-a săturat să audă aceeași placă obosită. Să fie clar: vinovat e Iohannis și Guvernul PNL! Guvernul a scăpat de sub control pandemia. Ei controlează DSP, ISU, Ministerul de Interne. Acest guvern incompetent și criminal e de vină”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.

Potrivit acestuia, preşedintele Klaus Iohannis apără „un guvern incompetent şi criminal”, care „a numit la conducerea spitalelor ciocli și chelneri”.

Întrebat dacă este urgentă depunerea moţiunii de cenzură la adresa Guvernului, acesta răspuns: „Au fost anunţuri că vom depune moţiunea de cenzură în jurul mijlocului lunii august. Sperăm că în CEx va fi stabilită o dată concretă”. El a mai spus că PSD are toate semnăturile pentru moțiune – 202 – și că sunt în derulare negocieri cu liderii altor partide pentru susținerea acestei moțiuni.

Ştire în curs de actualizare.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.