PSD se laudă că opoziţia le va vota moţiunea

-


Social-democraţii nici nu iau în calcul un eventual eşec al moţiunii de cenzură, deşi moţiunea a fost semnată de 222 de parlamentari, iar pentru a trece este nevoie voturile a 233 de aleşi.

Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, susține că moțiunea de cenzură va trece cu un scor substanțial și crede că, alături de inițiatori, o vor vota cel puțin 20 de senatori și deputați de la alte partide.

„Moțiunea de cenzură va trece cu un scor extrem de substanțial. Consider că și alți parlamentari de la alte partide vor vota alături de noi. (…) Cred că peste 20 și ne vom întâlni și miercuri după moțiune și o să vedeți că am dreptate”, a afirmat luni Bădălău, la Senat.

Întrebat ce mesaj are pentru Sorin Grindeanu și Victor Ponta, Bădălău a spus: „Sănătate multă și spor la guvernare încă două zile”.

Parlamentarii PNL vor fi prezenţi la plenul reunit de miercuri în care se va dezbate moţiunea de cenzură, dar nu vor vota, a anunţat liderul PNL Ludovic Orban, luni, după şedinţa Biroului Executiv al partidului.

”Am decis să nu ne amestecăm ca partid politic în această răfuială între aceste două clanuri din PSD”, a declarat Orban.

UDMR se află la stadiul de negocieri cu ambele tabere, iar USR şi PMP au declarat că nu vor vota moţiunea.

Citeşte şi: Dragnea şi Grindeanu au început să cedeze

Grindeanu s-a consultat cu Iliescu

Ivan continuă să-l încolţească pe Dragnea: „Parlamentarii PSD sunt ameninţaţi”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *