REVOLTĂTOR. PSD sugerează că, de fapt, miile de oameni de pe Arena Națională au huiduit-o pe Simona

-


Umilința la care s-a supus Gabriela Firea, luni, când a încercat să se cațere pe succesul Simonei Halep nu putea rămâne netaxată de colegii săi din PSD. Iar modul în care au făcut-o nu demonstrează altceva decât faptul că puțin le pasă social-democraților de reușita fantastică a Simonei atâta vreme cât nu au un beneficiu din asta.

Filiale PSD au postat pe paginile lor de Facebook filme sau colaje prin care acreditează ideea că huiduielile de pe Arena Naţională au vizat-o pe Simona Halep, nicidecum pe Gabriela Firea.

Foto; Facebook/PSD

PSD Bucureşti a postat pe pagina de Facebook un film însoţit de mesajul „Ruşinea ţării #Rezist”, în care se vorbeşte despre „Manipularea #Rezist” şi despre faptul că a fost huiduit momentul de glorie al Simonei Halep, despre fondatorul grupului Corupţia Ucide, Florin Bădiţă, prezentat ca fiind „fostul consilier al euro-pârâcioasei Monica Macovei”. De asemenea, în fllmuleţ se susţine că momentul huiduielilor a fost pregătit cu „minciuni ordinare”, începând cu anunţul lui Nicuşor Dan conform căruia Simonei Halep nu i s-a permis de către primărie să se întâlnească cu românii într-o piaţă din Bucureşti. Ultima imagine din film este mesajul „Ruşine! #Rezist! Simona nu merita asta”. Acelaşi videoclip se regăseşte şi pe pagina de Facebook a PSD Ilfov.

Filialele PSD Tulcea şi Giurgiu, dar şi Constanţa, Mehedinţi au postat acelaşi colaj  cu imagini cu Simona Halep şi cu trofeul de la Roland Garros, din mesajele prezentate rezultând că „Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de fani pe Arena Naţională”, luni, în timp ce sâmbătă, când a avut loc mitingul PSD, a fost aplaudată de „sute de mii de români, în Piaţa Victoriei”.

PSD Tulcea a scris că huiduirea Gabrielei Firea a fost o nedreptate, „a fost o ilogică atitudine cu efect de turmă, pe de-o parte, şi o nedreptate umană, pe de alta”.

Aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi o plachetă.

Gabriela Firea a afirmat, într-o postare pe Facebook, că de dimineaţă „aparatul sorosist de propagandă” a demarat compromiterea evenimentului şi că seara „echipe de cetăţeni cu venin” au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi. Ulterior, pagina de Facebook a edilului-șef s-a umplut de un val de mesaje critic, ea fiind nevoită să-și suspende pagina. Marţi şi-a redeschis-o, însă comentariile au reapărut, motiv pentru care şi-a suspendat-o din  nou. Au urmat mai multe episoade în care pagina a fost închisă şi apoi redeschisă, inclusiv textul referitor la incidentele de pe Arena Naţională fiind şters şi repostat.

Pe filmările televiziunile, dar și ale celor prezenți acolo, se poate vedea foarte clar că cea huiduită a fost Gabriela Firea. De ce îi face PSD Simonei Halep o astfel de mizerie? Pentru că poate!

Citește și: 

Ținta ironiilor. Cel mai tare banc cu Soros după ce Firea a încercat să se ”cațere” pe succesul Simonei Halep

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.