PSD va organiza un „micing” uriaș

-


Se tot întreabă lumea dacă-i în stare PSD-ul să adune oameni pentru o manifestație de susținere a lui Liviu Dragnea. Bine, greșit pusă problema pentru că liderul PSD a cerut să nu-l susțină nimeni, manifestația având ca tematică „România”.

Ce o însemna asta poate înțelege doar el.

Cum să manifești cu tema „România”? Adică România înseamnă o mână de oameni plimbați cu autocarul până la București, îmbrăcați în roșu și dresați să scandeze împotriva unor inamici imaginari? Mă simt jig… ba nu, de fapt așa-i România dacă ne raportăm la mase.

Fie, ăl mai mare partid va face show stradal. Abia aștept. Personal consider că Dragnea ne face un mare serviciu cu această manifestație. În sfârșit vom asocia niște fețe cu voturile pro-PSD. E și penibil să beștelim în van. Hai să vedem chipuri lipsite de riduri, fețe luminate de bucuria lipsei de griji, zâmbete largi cu dinți perfecți și trupuri zvelte întreținute cu avocado și kale.

Că vin 1 milion nu cred. De unde scoate PSD-ul 20.000 de autocare cât să-i plimbe pe toți? Să nu exagerăm. Vin câți pot, câți n-au treabă p-acasă și au chef de o plimbare și un sandviș și aia e. Oricum, televiziunea îngrașă cifrele, iar la România TV o să titreze că-i toată țara în stradă, doar că n-au inventat camera de filmat care să cuprindă atâta lume.

Aștept cu nerăbdare.

Dragnea, să-ți vedem susținătorii. Tragem speranțe că au toți ochii cârpiți de atâta lectură și însușire doctrinară.

Mai puteți citi și:

Cătălin Ivan, despre statul paralel


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.