Pugilistul Adonis Stevenson se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost făcut KO de ucraineanul Aleksandr Gvozdik

-


Boxerul canadian Adonis Stevenson se află internat la terapie intensivă, la spitalul din Quebec, după meciul pentru titlul de campion mondial la la categoria semigrea, versiunea WBC, pierdut prin KO în faţa ucraineanului Aleksandr Gvozdik.

 

Oficialii spitalului  au precizat totodată că pugilistul se află sub „sedare controlată”, iar starea sa rămâne „stabilă”.

Stevenson, în vârstă de 41 ani, şi-a pus în joc pentru a zecea oară titlul cucerit în iunie 2013, în faţa americanului Chad Dawson. El nu a reuşit să-i facă faţă însă lui Gvozdik, medaliat cu bronz la JO 2012 de la Londra, care a dominat lupta de la un capăt la altul.

Ucraineanul l-a trimis la podea în repriza a 11-a pe Stevenson, care a ajuns pe propriile picioare la vestiare, unde starea s-a a început să se deterioreze rapid, fiind transportat de urgenţă la spital.

Acest incident se adaugă unui an 2018 deja dificil pentru boxul din Canada, după ce doi pugilişti din această ţară, Tim Hague şi David Whittom, au decedat în urma unui KO-uri suferite în ring.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.