Rareş Bogdan, despre agitaţia din PNL: „Partidul va intra în tranşee”

-


Fostul jurnalist şi deschizător al listei PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan susţine că liberalul Alexandru Nazare va continuă să se ocupe de campania electorală din Capitală alături de Cristian Buşoi, care candidează pe lista pentru PE.

„Nu pleacă nimeni. E o chestiune care se întâmplă în orice partid. Nu e absolut nimic grav prin faptul că în mijlocul celei mai mari filiale liberale se întâmplă şi astfel de chestiuni. În marea lor majoritate cei din Bucureşti s-au mobilizat foarte bine. Partidul va intra în „tranşee”, va intra în luptă şi nu am nici cel mai mic dubiu că şi Alexandru Nazare va intra în această bătălie. Chiar nu am motive de teamă, sincer”, a spus Rareş Bogdan, la postul Realitatea TV.

De asemenea, fostul jurnalist a mai spus că nu îşi doreşte nicio funcţie în partid, ci doar un simplu membru al PNL.

În schimb, Alexandru Nazare a demisionat din funcţia de şef de campanie al PNL Bucureşti, după ce Cristian Buşoi i-a delegat toate atribuţiile funcţiei de prim vicepreşedinte al organizaţiei, pe 15 martie.

Acesta a fost ministru al Transporturilor în guvernul lui Mihai Răzvan Ungureanu şi secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și în Ministerul Finanțelor Publice în perioada 2010 – 2012.

Citeşte şi:

Dezinfectanți cu efect de apă de ploaie în 50 de spitale

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.