Rareș Bogdan: „Vom cere alegeri anticipate de urgență”

-


Deschizătorul listei PNL pentru europarlamentare, Rareş Bogdan a declarat duminică seara, după aflarea primelor rezultate de la închiderea urnelor, că structura parlamentului trebuie schimbată, motiv pentru care PNL  va cere alegeri anticipate.

 

„Dat fiind faptul că în acest moment PSD şi ALDE, cei care nu au făcut pragul electoral, nu mai au legitimitatea de a conduce România, vom cere alegeri anticipate de urgenţă pentru ca românii să se poată exprima cu privire la cine doresc să îi conducă în următorii ani. În acest moment îi anunț pe toți românii că dat fiind că trei partide de la noi probabil nu vor face pragul, pe această cale vă anunț că PNL va fi al treilea partid din PPE. În plan intern, dat fiind că mulți baroni PSD îi cer demisia lui Dragnea, în frunte cu Oprișan, cu Olguța Vasilescu, înțeleg că și Firea cere același lucru, dar fiindcă Ponta a intrat în Parlamentul European se va reconfigura situația din Parlament, iar PSD va avea o hemoragie cruntă. Dincolo de toate astea, vom cere alegeri anticipate de urgență pentru ca românii să se poată exprima cine doresc să îi conducă. La ora 23.00 președintele PNL va face declarații și va oferi mai multe detalii”, a declarat Rareş Bogdan.

În schimb, președintele PNL, Ludovic Orban că nici un lider politic nu va mai îndrăzni să facă praf Justiția.

„Începând de astăzi, niciun lider politic nu mai are voie să îndrăznească să vorbească despre amnistie, graţiere sau despre facerea praf a Justiţiei prin intermediul ordonanţelor de urgenţă. Le mulţumesc cetăţenilor români care au venit la vot şi care şi-au exprimat votul pentru PNL. Sunt convins că, după numărarea voturilor, PNL va fi pe primul loc în alegerile europarlamentare”, a adăugat Ludovic Orban.

Conform primelor exit-poll-uri, PNL este la egalitate cu PSD, obţinând 25,8 la sută din voturi. Voturile exprimate de diaspora nu au fost încă numărate.

Citește și:

 Liviu Dragnea nu va candida la prezidențiale

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.