Râsu’ plânsu’ la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Mănânci gratuit doar dacă ești medic specialist

-


Spitalul județean de Urgență din Craiova se află din nou în atenția publicului, de data aceasta din cauza unei situații absurde. Medicii rezidenți pot mânca în spital doar contra cost, în timpul gărzilor, iar medicii specialiști și primari primesc masă gratuit, potrivit unui anunț afișat marți, 8 ianuarie, pe pereții spitalului, și semnat de directorul medical Mihaela Cheie.

 

„În atenția medicilor șefi de secție

Vă rugăm să informați medicii rezidenți care efectuează gărzi în secția dumneavoastră că spitalul va asigura masa doar pentru medicii specialiști sau primari.
 

Medicii rezidenți care doresc să mănânce la bucătăria spitalului o pot face contra cost.”
Anunțul este datat 8 ianuarie 2019 și este semnat de directorul medical al spitalului, Mihaela Cheie, potrivit Hotnews. Fotografia cu anunțul a fost distribuită intens pe Facebook în cursul zilei de miercuri.

Spitalul Județean de Urgență din Craiova a fost în centrul unui scandal și în decembrie anul trecut, după ce un bărbat, angajat al companiei Ford, a scris pe Facebook că el și colegii săi le-au dus pungi cu cadouri copiilor internați la secția de Oncologie a spitalului, iar la urcarea în lift, au fost abordați de liftieră astfel: „Mie ce mi-ați adus? Nu stiți că prima plasă se dă la liftieră. Liftiera și-a dat demisia de onoare.

Citește și: Pintea recunoaște că fenomenul șpăgii din spitale este încă foarte mare. Ce măsuri are în plan


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.