Râsu’ plânsu’. Președintele Iohannis s-ar teme de femeile frumoase și puternice

-


Pentru că președintele Klaus Iohannis nu a numit-o pe Lia Olguța Vasilescu, propusă pentru a treia oară, în fruntea ministerului Dezvoltării, liderul PSD Cluj, Horia Nasra, l-a acuzat vineri pe șeful statului că îi este frică de femeile frumoase și puternice. Refuzul, explică social-democratul, vine dintr-un „misoginism produs undeva între caligynefobie și ginofobie”.

„Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat România într-un câmp de luptă politică și este dispus să facă orice pentru a împiedica Guvernul României să-și realizeze programul său de guvernare, de aceea, sistematic, pune bețe-n roate. Cazul Lia Olguța Vasilescu nu este un accident, premierul României fiind un alt exemplu. Pe de altă parte consecvența irațională în refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretată și printr-un misoginism produs undeva între caligynefobie (frica față de femeile frumoase – n.r.) și ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase și puternice”, a spus Nasra, potrivit paginii de Facebook a PSD Cluj.

Președintele Klaus Iohannis a respins joi din nou numirea Liei Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării. El a explicat că Vasilescu nu are pregătire și experiență în domeniu, nici instruirea și aptitudinile necesare, nici reputație neștirbită și moralitate.

Citește și: Klaus Iohannis o respinge din nou pe Olguța Vasilescu. Mesaj pentru premier


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.