Ravagiile provocate de furtuna de aseară. Ce localități au fost afectate

-


În localitatea bihoreană Beznea a căzut grindină timp de o jumătate de oră, iar pe DN 1, între Cluj-Napoca și Oradea, șoseaua principală și alte drumuri secundare au fost acoperite de apă.

Tot din cauza furtunii, un avion cu o sută de pasageri la bord a aterizat la Budapesta. Avionul venea din Italia și trebuia să ajungă la Oradea. Călătorii au fost aduși în țară în decursul nopții cu alte mijloace, potrivit Digi 24 TV.

Totodată, în urma furtunii care a avut loc sâmbătă seară, mii de persoane din douăsprezece localităţi ale judeţului Caraş-Severin au rămas fără curent electric, informează Mediafax.

La ora actuală, există un cod portocaliu de inundații valabil până la ora 16.00 pentru județele Timiș și Caraș-Severin, unde se așteaptă cantități de apă de până la 90 de litri/ mp. De asemenea, mai este în vigoare și un cod galben de inundații pentru Crișana, vestul Transilvaniei și Oltenia, valabil până mâine dimineață.

Temperaturile caniculare se vor menţine şi duminică în Capitală şi în sud-estul ţării. În jumătatea de vest a ţării vremea se răceşte şi se vor înregistra ploi torenţiale, care se extind spre est, potrivit News.ro.

Citește și: UPDATE. Diseară, potopul. Cod portocaliu şi galben de ploi torenţiale şi vijelii în peste jumătate din țară. Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din 3 județe

UPDATE. 39 de grade Celsius și cod portocaliu de caniculă în șase județe. Cum va fi vremea în weekend


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *