Răzvan Burleanu, audiat la Secția 9

-


Șeful FRF Răzvan Burleanu a fost audiat vineri la secția 9 de poliție după ce patru fosți angajați au depus plângere împotriva lui pentru că i-ar fi dat afară în mod abuziv.

Potrivit gsp.ro, este vorba despre Dumitru Mihalache, fostul director de competiții al FRF, de Marin Bucurescu, Alexandru Stici și Marcel Paraschiv. Toți trei reclamă că au fost destituți abuziv din funcții și nu le-au mai fost plătite restanțele salariale.

Mihalache a fost concediat de Burleanu în iunie 2014 și a intentat o acțiune în  instanță, pierdută ulterior la  Tribunal, dar câștigată în cele din urmă la Curtea de Apel în 24 noiembrie 2016. A câștigat dreptul de a primi 22 de salarii din partea FRF, dar a obținut și decizia de a fi repus în aceeași funcție de către Federație.

Federația trebuia să pună în vigoare în 15 zile hotărârea instanței, dar nu a făcut asta, iar în ianuarie 2017 Mihalache a făcut plângere penală împotriva lui Burleanu pentru infracțiunea de a nu fi pus în vigoare hotărârea instanței. .

Burleanu a fost chemat abia acum să dea declarații,  dar între timp Federația i-a plătit câteva salarii restante  lui Mihalache. În septembrie 2017, Federația a fost executată silit pentru plata tuturor restanțelor salariale către foștii angajați.

Puteți citi mai multe pe gsp.ro.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.