Reacţia lui Victor Ponta după reîntoarcerea celor doi deputaţi de Cluj la PSD

-


Preşedintele Pro România, Victor Ponta susţine că deputaţii clujeni Horia Nasra şi Cornel Itu, care au revenit marţi seara în PSD, nu fac parte dintre cei 237 de semnatari ai moţiunii de cenzură.

 

„Şi pot să le ofer o alternativă politică curată de centru stânga pentru viitor! Viorica Dăncilă poate să le ofere aceloraşi oameni funcţii, bani şi avantaje imediate, totul pe termen foarte scurt, în schimbul demnităţii şi respectului de sine şi faţă de oamenii din comunitatea lor! Alegerea le aparţine acestor oameni, important este să nu poată să spună niciodată că nu au avut alternativă! Şi important ca oamenii să ţină minte până la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentanţii lor! (…) Cei doi deputaţi nu sunt dintre cei 237 care au semnat moţiunea, însă votul lor ar fi contat, în primul rând, pentru ei înşişi (şi pe urmă pentru noi toţi)”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

În schimb, Horia Nasra a anunţat miercuri că, împreună cu deputatul Cornel Itu, se întoarce în PSD.

„Stimaţi clujeni, dragi colegi, astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!”, a scris Horia Nasra, miercuri, pe Facebook.

Cornel Itu și Horia Nasra au demisionat din PSD în 2 octombrie și s-au înscris în Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Anunțul a fost făcut de el pe pagina de Facebook, înziua în care este citită moțiunea de cenzură.

„Colegii noștri deputați Cornel Itu și Horia Nasra (alături de senatorul Vasile Ilea, Remus Lăpușan și multi alți primari și consilieri social democrați) au venit azi în Echipa ProRomânia – pentru că este nevoie de un nou început, o nouă gândire de Stânga modernă, profesionistă și responsabilă! Suntem ProRomânia – și ținem doar cu România!”, sublinia Victor Ponta.

Citeşte şi:

Noi trădări pe axa Pro România-PSD. Doi deputaţi de Cluj au revenit sub pulpana lui Dăncilă în ajun de moţiune

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.