Rod Stewart a câştigat lupta cu cancerul

-


Cântăreţul britanic Rod Stewart a precizat că a fost diagnosticat cu cancer la prostată în urmă cu aproximativ trei ani, iar din luna iulie acesta este în remisiune, potrivit Sky News.

 

Superstarul britanic a afirmat că a fost diagnosticat cu cancer în februarie 2016, în timpul unui control medical de rutină. Stewart a făcut această mărturisire la un eveniment dedicat colectării de fonduri pentru cercetare medicală în domeniu, organizat în Surrey, la care au mai participat foştii colegi din trupa Faces Kenney Jones şi Ronnie Wood.

Potrivit acestuia, cancerul este în remisiune din luna iulie şi a fost diagnosticat în faza incipientă a bolii tocmai pentru că a mers regulat la medic.

De asemenea, acesta i-a îndemnat pe bărbaţi să îşi facă acest control medical în mod regulat.

Stewart, tată a opt copii, a mai spus că a reuşit să facă faţă bolii menţinând mereu o stare de spirit pozitivă.

Potrivit specialiştilor, numai în Marea Britanie, peste 40.000 de bărbaţi sunt diagnosticaţi anual cu cancer la prostată. Probabilitatea de a dezvolta acest tip de cancer creşte proporţional cu vârsta.

Rod Stewart a devenit cunoscut graţie colaborării sale din anii 1960 şi 1970 cu grupurile The Jeff Beck Group şi The Faces. În 1969 a decis să îşi lanseze o carieră solo şi a devenit celebru cu o serie de hituri precum „Do You Think I’m Sexy?” şi „Maggie May”.

El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Citeşte şi:

VIDEO. Cântăreţul şi compozitorul celebrelor hituri „Take Me Home Tonight” şi „Baby Hold On” a murit

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.