România a definitivat lotul pentru Campionatele Europene Indoor

-


România va fi reprezentată de 12 sportivi la Campionatele Europene de atletism indoor care se vor desfăşura în perioada 1-3 martie la Glasgow (Scoţia), informează Federaţia Română de Atletism, pe site-ul oficial.

Lotul României care va face deplasarea la Glasgow este următorul: Andrea Miklos (400 m), Daniel Petre Rezmiveş (60 m), Marina Andreea Baboi (60 m), Andrei Marius Gag (greutate), Alina Rotaru (lungime), Bianca Răzor (800 m), Claudia Bobocea (1.500 m şi 3.000 m), Daniela Stanciu (înălţime), Alexandru Terpezan (60 m), Ionuţ Neagoe (60 m), Dorin Andrei Rusu (1.500 m) şi Florentina-Costina Iuşco (lungime).

Iniţial, din lot trebuia să facă parte şi Andreea Panţuroiu (triplusalt). Sportiva legitimată la CSM Bucureşti a îndeplinit baremul de calificare, dar o accidentare o împiedică să concureze la Glasgow.

La precedenta ediţie a Campionatelor Europene indoor, desfăşurată în 2017, la Belgrad, România a participat cu 14 sportivi şi a avut o singură prezenţă în finale, Ancuţa Bobocel, care a încheiat pe penultimul loc (11) la 3.000 m.

Citește și:

Simona s-a oprit în sferturi la Dubai


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.