UPDATE.România a pierdut finala mică la CE de handbal de la Paris. Crina Pintea, cel mai bun pivot al turneului

-


România a pierdut duminică finala mică a Campionatului European de handbal din Franța în fața echipei Olandei, cu scorul de: 20 la 24. Am pierdut medalia de bronz.

 

Fetele noastre au început slab încă din primul minut, iar la pauză batavele conduceau cu 15-8. După revenirea de la cabine, România a intrat mai bine în joc, dar nu am reușit decât să ne apropiem cel mai mult la trei goluri. La final însă Olanda a plecat cu medalia de bronz.

La meciul de azi, Crina Pintea a primit premiul pentru cel mai bun pivot de la acest turneu final. Kelly Dulfer a fost desemnată cea mai bună jucătoare.

Totuși, România s-a calificat la Campionatul Mondial din 2019, care se va desfășura în Japonia în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie.

Antrenorul tricolorelor, Ambros Martin a recurs la finala mică, de azi, la ultima schimbare pe care o putea face în lotul de 16. Astfel, el a trimis-o din nou în echipă pe Mădălina Zamfirescu, interul stânga Anca Polocoşer rămânând în afara echipei.

Până acum, la actuala ediţie, au fost, în fiecare fază a competiţiei, permanent câte două schimbări. S-au tot rotit în lotul de 16 Mădălina Zamfirescu, Anca Polocoşer şi Daniela Raţiu.

Cele trei jucătoare sunt handbalistele care au evoluat şi cel mai puţin pentru România: Zamfirescu în 3 partide, doar un minut timp efectiv de joc, Polocoşer în 6 meciuri, 9 minute, şi Raţiu 5 meciuri, 5 minute. Bianca Bazaliu, care i-a luat locul Cristinei Neagu, are şi ea un singur joc în teren, cu 12 minute.

Citește și:

Ambros Martin știe cum pot învinge tricolorele Olanda, deși absența Cristinei Neagu se simte în joc

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.