România, ce gust are Iordache?

-


Astăzi, la finalul unei declarații prin care încerca să-și justifice ordonanța de urgențe, Florin Iordache le-a arătat digitus impudicus politicienilor din opoziție. Adică USR și PNL.

Bine, trimiterea din încheietură n-a fost doar către politicienii prezenți în sală, ci și către cele câteva sute de mii de români care se opun mișculațiunilor social-democrate. Tocmai de aceea îi întreb pe românii care n-au votat cu PSD-ALDE dacă n-au simțit un acru-n gură astăzi, pe la orele prânzului.

Alegătorii care l-au plasat pe Iordache acolo unde este s-au simțit cu siguranță orgasmic, gestul politicianului fiind și un transfer de emoție și plăcere către susținătorii lui. Cred că la această oră PSDiștii înrăiți fumează țigara de după și îi trimit pe ceilalți să se spele pe față.

Contrar zicalei „vinovat e cine dă, nu cine cere”, aici vinovat e cine o ia, nu cine o dă.

Gestul lui Iordache de astăzi ne răspunde și la dilema mai veche: de ce tot cerea o altă întrebare? Pentru că nici una nu era despre ce ar vrea să-i facă Iordache poporului care nu e de acord cu el și tăticul Dragnea. Astăzi am aflat, total accidental.

Știu că stăm prost la vânzările de pastă de dinți, dar asta e ziua în care românii anti-PSD ar trebui să-și cumpere un tub și să-și spele dantura cu șmirghel, până iese și ultima senzație de Iordache. Oricum s-au tot adunat senzații „tari” în cavitatea bucală a românilor în ultimii ani. Și am înțeles că Dragnea îl pregătește și pe Gabriel Oprea pentru o ședință de destresare pe spatele obedienților.

Dacă n-ai simțit nimic și nu vrei să te recunoști îngenunchiat de Iordache trebuie să-ți dai două palme și să te uiți în oglindă. Chiar dacă n-ai simțit nu înseamnă că nu s-a întâmplat. Și Iordache ți-ar putea spune că mărimea nu contează, gestul contează.

România, aia cu julituri în genunchi, e momentul să acționezi. Ori taci și înghiți ca până acum, ori faci ceva. Măcar să muști în momentul prielnic. Măcar atât. Altfel ești și iordăchită și cu bani luați. Cea mai proastă combinație.

Fantastic. Atâta prostituție în țara asta și nici măcar n-o legalizăm. Mai puneam și noi un bănuț la vilele alea de protocol.

Citește și: FOTO. Prinţul Charles împlineşte 70 de ani. Aniversare la Palatul Buckingham


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.