România, spulberată de Rusia în semifinala CE de handbal de la Paris. S-a văzut absenţa Cristinei Neagu

-


Rusia a învins, vineri, România în semifinalele Campionatului European de Handbal Feminin de la Paris, cu scorul de 28-22. Tricolorele nu au avut nici o şansă în faţa jocului ultraofensiv al rusoaicelor, dar vor juca duminică, de la ora 15:00, în finala mică.

Tricolorele au început furtunos semifinala şi antrenorul Ambros Martin părea să fi găsit soluția de a suplini absența Cristinei Neagu. Cu multă ingeniozitate pe semicerc, datorită lui Laslo și Buceschi, tricolorele s-au desprins la 3 lungimi distanță, 9-6, apoi 10-7.

În ciuda acestui debut furtunos, momentele proaste din ofensivă ne-au costat de fiecare dată. Vyakhireva, interul dreapta de 1.68 metri, ne-a făcut o seară de coșmar. Pătrunderile înn viteză au fost imposibil de oprit, iar primele 6 aruncări de la 7 metri au fost toate transformate. Rusia a condus cu 16-15 la pauză.

După pauză, echipa noastră a ieșit demoralizată, fără pic de vlagă de la vestiare. Primele 8 minute au fost fără gol marcat, perioadă în care Rusia s-a distanțat la 4 goluri. Semnalul unei palide reveniri a fost dat de Drăguţ, cu două goluri de la mare distanță, dar totul s-a rupt complet în minutul 50 când Rusia a preluat controlul meciului.

Ardean Elisei a scăpat pe contraatac, dar s-a oprit și a pasat greșit, apoi Bazaliu a fost autoarea unei schimbări eronate.

„România a pierdut-o pe Cristina Neagu? Te rog nu continua. Vreți să înotăm, înotăm. Mi-e teamă că ne bucurăm prea devreme. O echipă națională e compusă din jucătoare de la diferite cluburi, iar nivelul de pregătire este, de asemenea, diferit. Nu știu cum va răspunde echipa la această pierdere. Mi-e frică să nu ne sufocăm”, a declarat antrenorul Rusiei, Evgheni Trefilov, la conferinţa de presa.

Citeşte şi:

Meci important pentru România. Cea mai mare frică a selecționerului echipei de handbal a Rusiei

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.