Reconstruim România cu traseiști

-


O bulă a înlocuit o alta. Schimbarea s-a produs și acum se așteaptă (în funcție de răbdare și performanțe) redresarea țării. PNL-ul a primit un uriaș vot de încredere. Sau anti-PSD. Important e că mulți așteaptă de la ei să se dreagă busuiocul și să se producă mult dorita „revoluție a bunului simț” și în sfârșit să trăim într-o țară normală.

 

Dar cum se reconstruiește țara după dezmățul social-democrat? Cum consolidează PNL-ul România normală, bună, frumoasă? Cu traseiști din PSD. Deputata PSD Elena Hărătău s-a mutat la PNL, din PSD. Mihăiță Găină, tot de la PSD, și-a dat brusc seama că doctrina de stânga nu-i mai priește și-a sărit în barca liberală.

Cum au fost primiți PSD-iștii de liberali? Cu brațele deschise. Cum se tot face.

Ex-social-democrata Hărătău declara acum nici 2 luni de zile, când era lângă Viorica Dăncilă, că opoziția „abandonează românii” prin măsurile anti-PSD. Opoziția fiind PNL. Cum s-au schimbat lucrurile în 2 luni încât doamna Hărătău să nu mai simtă că noii colegi „abandonează românii”? Poate e ceva nou în aer, Mercur retrograd sau presiunea atmosferică scăzută/crescută.

Bine, bine, traseismul e boală grea în politichia românească. Nici gripa nu se viralizează cum o face traseismul printre politicienii care au pierdut ciolanul.

Dar PNL-ul? Ce credibilitate mai poate avea acest partid acceptând oameni care până de curând erau anti-liberali? Ce sentiment lasă printre alegătorii tradiționali? Cât de penibilă e situația și cât de gros să ai șoriciul când apari zâmbind printre oamenii pe care până de curând îi înjurai? Și cum se face „interviul” de intrare în PNL?

  • Bună ziua. Am văzut că acum două luni erați împotriva noastră…
  • Da, dar azi nu mai sunt.
  • Bine ați venit în PNL.

Poate țineți minte și de aspectul ăsta când la următoarele alegeri vreți să votați iar răul cel mai mic. E posibil să-l votați tot pe ăla mare, dar îmbrăcat în geacă galbenă.

Citeşte şi:

O nouă strategie anti-şpagă în spitale? De la „pacientul sub acoperire” la soluţia juriştilor


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.