România – Ungaria 29-31. Înfrângere dramatică la Campionatul European de Handbal 2018. Neagu a fost dusă la spital în timpul meciului

-


România a fost înfrântă miercuri seară de Ungaria, 29-31, fiind ultimul meci al tricolorelor din cadrul grupelor principale de la Campionatul European de handbal 2018. În minutul 52, Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a României, s-a accidentat grav fiind dusă de urgență la spital.

Prima repriză a fost echilibrată, scorul la pauză fiind egal: 17-17. Ungaria ne-a dat gol în ultima secundă a primei reprize.

În minutul 32, „Tricolorele” erau conduse pentru prima dată în meci: 18-17 pentru Ungaria.

La minutul 37, Crina Pintea a avut o ratare de care Ungaria nu a profitat, iar scorul a rămas 21-20.

La minutul 38, Ungaria conduce pentru prima dată în acest meci la 2 goluri diferență: 22-20.

În minutul 43, Cristina Neagu a marcat, iar diferența s-a redus 25-21 pentru Ungaria.

În minutul 48, România s-a apropiat la 2 goluri: 26-24 pentru Ungaria.

Minutul 50 a fost al Cristinei Neagu care a dat gol. România – Ungaria 26-27.

În minutul 52 a avut loc o accidentare gravă a Cristinei Neagu. Cea mai bună jucătoare a României a fost dusă la salvare.

În minutul 59,România era condusă cu 2 goluri: 29-31

În urmă cu 24 de ore, România a învins Spania, 27-25, iar fetele noastre au avut parte de un nou test dificil, deși Ungaria și-a diminuat șansele de calificare după ce Norvegia a învins Olanda.

Desemnată cea mai bună jucătoare a meciului cu Spania cu 6 goluri și contribuție majoră pe ambele faze de joc, Crina Pintea anticipa un meci dificil.

„O să fie un meci foarte, foarte greu cu Ungaria. Începem să ne resetăm, ne odihnim în seara asta, chiar dacă e greu să dormi după un astfel de meci. Mâine trebuie să dăm tot ce avem mai bun”, declara Crina Pintea după meciul România – Spania.

Ungaria a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri disputate în compania României. La precedentul duel însă victoria a revenit naționalei conduse de Cristina Neagu, potrivit Digisport.ro

Înaintea duelului de azi, casele de pariuri considerau că România este favorită clară. O victorie a formației pregătite de Ambros Martin avea cota 1.57, în timp ce un succesc al maghiarelor era cotat cu 3.15.

Citește și: Sorana Cîrstea, în mare formă la final de an

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.