România în zăpadă, Tăriceanu în Dubai

-


Deși România este prinsă sub zăpadă și întreaga țară este paralizată din cauza viscolului și a frigului, se pare că acest aspect nu-i afectează pe toți membrii care fac parte din conducerea Parlamentului.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a plecat în vacanță în Dubai, după ce și-a asigurat locul și bineînțeles pe cel al partidului pe care îl conduce, ALDE, în Parlament.

Pe sintagma ,,țara arde și baba se piaptănă’’, Tăriceanu și-a împachetat bagajul și a plecat departe de nămeții care împânzesc țara, la temperaturi mult mai ridicate.

Președintele Senatului a fost surprins împreună cu soția sa pe o plajă din însoritul Dubai, acesta fiind îmbrăcat lejer în tricou și pantaloni scurți, ignorând astfel probleme actuale cu care se confruntă țara și relaxându-se, liniștit, știind că locul din Parlament îl așteaptă acasă.

Senatul se află în vacanță până pe 1 februarie.

Persoana care îl va înlocui pe Călin Popescu Tăriceanu la Parlament, în cazul în care intervine ceva și trebuie să se confrunte cu probleme, este social-democratul Nicolae Bădălău.

 

Sursă foto: libertatea.ro

 

Citește și:

Poșta Română anunță întârzieri din cauza vremii


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *