Românii și violul

-


România e iar pe primul loc. Ai spune că manelele (lăudăroase) nu ne reprezintă ca popor, dar când vezi la câte capitole lăsăm „dujmanii” în urmă îți dai seama că Minune&Co. n-au produs destule hituri câte are nevoie țara asta.

Conform unei cercetări realizate în toate statele Uniunii Europene conducem detașat în topul celor care găsesc o scuză pentru viol. 55% dintre români consideră că în spatele fiecărei partide de iubire cu forța e vina victimei. Acestea fiind cifrele nici nu mai ai cum să-l critici pe profesorul de la Teologie care spunea că violul nu duce la sarcină.

Cum scuză românii violul?

Principala justificare ține de consumul de alcool și droguri. Dacă ți-a sărit la drum de seara un bețiv sau un drogat n-ai cum să te împotrivești dorinței carnale. După ce că săracul are atâtea pe cap (depedențe), să-i mai refuzi și întruparea e un gest oribil.

„Doar” 25% din români consideră că violul se întâmplă datorită/din cauza hainelor sexy și provocatoare. Obișnuiți cu hainele monahale, bărbații acestui spațiu văd în fiecare crac dezgolit și antebraț gol o invitație la copulare. Tradiția locului spune că o femeie poate transmite veritabile semnale de căutare a unui partener doar prin expunerea epidermei dintre omoplați.

26% spun că nu-i viol dacă te-ai dus acasă la abuzator de bunăvoie. Ți-a spus că vrea să vă uitați la un film, dar a început să rupă hainele de pe tine? Trebuia să-ți dai seama. E vina ta. Să-i plătești omului consumul de curent, că nu te-a violat pe întuneric precum sălbaticii.

Mai sunt multe motive pentru care meriți „nițel” viol. Dacă vorbești tendențios și faci glumițe e un semn clar că vrei ceva mai mult de la un bărbat. Machiajul? De ce te-ai face frumoasă dacă n-ai vrea și altceva? Ca să fiu sincer și respiratul ăla e cam ațâțător, iar faptul că femeile au prostul obicei să meargă mișcând din trup e un motiv îndeajuns de bun încât să le înghesui într-un gang.

N-are cum să te mire faptul că un popor violat din toate părțile (interior-exterior) a ajuns să pactizeze cu agresorul. Dacă-mi citește acest text vreo doamnă sau domnișoară îi recomand s-o facă cât mai neatrăgător posibil. Se știe că bărbații nu pot rezista în fața năbădăioaselor mișcări oculare făcute de femeile care citesc. Mai ales violatorii sapiosexuali.

Citește și:

Avocatul lui Dincă: Când i s-au prezentat detalii despre săvârșirea faptelor i s-a făcut rău


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.