Românul e speriat de sâni

-


O mulțime de compatrioți au rămas cu sechele după ce au fost rupți de la sânul mamei. Procesul de înțărcare a fost traumatizant pentru o parte din bărbații patriei și acum au tot felul de reacții când văd un sân, ori mijesc un sfârc întărit.

Știm deja ce reacții vomitive au câte unii când văd vreo mamă că-și alăptează pruncul în public.

Societatea n-a cunoscut rușine mai mare ca alăptatul.

De Sorin Voinea n-am avut plăcerea să aud până astăzi, dar la un google distanță am aflat că-i un ofițer de presă la Parlamentul European cu numeroase derapaje care-l plasează mai degrabă în tagma ofițerilor de presă de pe malul șanțului unui sat din Teleorman.

Dar fie, Ăl de sus dă uneori aiurea cu norocul în oameni…

Acum mulți ani Sorin Voinea scotea antisemitul din el printr-o postare pe Facebook care-l făcea și pe Hitler să roșească. Astăzi domnul Voinea este rușinat de sânii doamnei Stella Ronner-Grubacic, ambasadoarea Olandei la București.

Așa cum vedeți și-n fotografie, din umila pricepere la țoale, pot remarca faptul că femeia poartă o țoală care-i scoate în evidență bustul proeminent și două protuberanțe străine (și scârboase) pentru domnul Voinea.

Foto: Mediafax.ro

 

 

 

 

 

 

Acest exemplu de jurnalism autohton trimis peste hotare a ajuns la justa concluzie că o femeie căreia i se văd sânii n-are voie să-și dea cu părerea despre mizeria din justiția românească. Pentru că, nu-i așa, femeia trebuie ținută sub prelată, palmă și străchini.

Până la această oră n-am văzut vreun mesaj oficicial îndreptat spre Voinea, dar tot răul spre bine: înseamnă că opinia lui înseamnă fix 0. Altfel spus, despre porcăria din politica românească s-ar putea exprima și-o femeie complet goală. Adevărul e evident pentru oricine, indiferent de sex sau haine.

Dar tind să cred că „jurnalistul” Voinea e, de fapt, speriat de sâni. Cine știe ce a supt în copilărie de a rămas traumatizat.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.