Romașcanu: ”Negoiță trebuie să își dea demisia. Nu poate fi membru în două partide politice”

-


Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat că Robert Negoiţă ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de primar al Sectorului 3.

 

„În acest moment, domnul Negoiţă ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de primar al sectorului 3, pentru că înţelegem că e preşedintele unei noi construcţii politice şi nu poate fi membru în două partide politice. Conducerea PSD a făcut o adresă şi către prefectul Capitalei, pentru a lua act de această situaţie şi a decide încetarea mandatului”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu.

Întrebat de jurnalişti dacă PSD l-a exclus pe Robert Negoiţă din partid, acesta a precizat că nu a existat o astfel de decizie.

„Nu a existat, din câte ştiu eu, un CEX după anunţul domnului Negoiţă, care să formalizeze plecarea dumnealui  până la următorul CEX sperăm ca domnul Negoiţă să dea dovadă de corectitudine şi să părăsească dumnealui singur poziţia. E posibil să avem şi un răspuns al Prefecturii”, a adăugat purtătorul de cuvânt al PSD.

Pe de altă parte, liderul PSD a mai spus că există intenţii atât din partea Pro România, cât şi a reprezentanţilor PSD de a avea alianţe locale.

„În ţară lucrurile sunt mult mai nuanţate, administraţiile locale au nevoie de forţe unite pentru a putea face bine comunităţilor locale”, a conchis Lucian Romaşcanu.

Pro România, partid condus de Victor Ponta, şi formaţiunea lansată de primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, Partidul Bucureşti 2020, au anunţat duminică  constituirea unei alianţe în perspectiva alegerilor locale. Alianţa Pro Bucureşti 2020 a fost prezentată, duminică, într-o conferinţă de presă, de Ponta şi Negoiţă.Î

În schimb, Victor Ponta a spus că îl susţine pe Robert Negoiţă pentru Primăria sectorului 3, dar şi pentru Primăria Capitalei – atât în 2020, cât şi în 2024.

Citește și:

Nicușor Dan: ”În ipoteza în care suntem într-un singur tur şi nu se face această alianţă, tot primarii de sector PSD au prima şansă”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.