Este oficial! Ronaldo a semnat cu Juventus

-


Cristiano Ronaldo este jucatorul lui Juventus. Anunțul oficial a fost făcut de Real Madrid: „Suntem de acord cu dorința jucătorului!”

Cristiano Ronaldo va semna un contract pe 4 ani cu Juventus, în valoare de 30 de milioane de euro pe sezon.

Juventus va plăti 100 de milioane de euro în schimbul lui Ronaldo, de 10 ori mai puțin decât clauza jucătorului portughez.

Ultimul pas a fost făcut astăzi după ce prețedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, a călătorit în Grecia acolo unde se află Cristiano Ronaldo în vacanță, potrivit gsp.ro.

Real Madrid a confirmat prin intermediul unui comunicat oficial despărțirea de Ronaldo: „La cererea expresă a lui Cristiano Ronaldo, clubul e de acord cu plecarea acestuia la Juventus. Real îi mulțumește jucătorului care a demonstrat că e cel mai bun din lume și care a marcat una dintre cele mai strălucitoare ere din istoria clublului nostru și al fotbalului mondial.

Ronaldo va fi mereu un simbol al clubului și un punct de referință pentru următoarele generații”, se arată în comunicat.

Ronaldo se afla la Madrid din 2009, perioadă în care a atins cifre și recorduri de neimaginat. Cristiano a înscris 450 de goluri în tricoul madrilenilor, cucerind nu mai puțin de 4 Ligi ale Campionilor și 4 Baloane de Aur în perioada petrecută la pe Santiago Bernabeu.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.