Ronan Keating, încântat de România: „Aveţi o ţară cu adevărat frumoasă, este magnifică, a fost uimitor să o văd astfel de sus”

-


Ronan Keating, fost membru al celebrei trupe Boyzone, le-a povestit fanilor din Piaţa Sfatului din Braşov, în timpul recitalului susţinut la Cerbul de Aur, despre experienţa trăită în timp ce se deplasa cu avionul de la Bucureşti la Braşov, deasupra munţilor Carpaţi.

 

„Băieţii din trupa mea au venit aici ieri (vineri, n.r.), dar au avut nevoie de patru ore şi jumătate să ajungă cu maşina din Bucureşti, aşa că mi-am zis: Nu voi face asta. Am reuşit să găsesc un mic avion şi am zburat astăzi, am ajuns în doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-am imaginat. Cred că nu mi-a mai fost atât de frică în viaţa mea, mai ales atunci când am ajuns deasupra munţilor. A fost magnific, frumos, dar mie mi-a fost frică, m-am temut pentru viaţa mea. Am avut un pilot foarte priceput, uimitor şi acesta a făcut un tur. Dar, la un moment dat, a decis să încline avionul într-o parte, astfel încât să am o privelişte mai bună a munţilor. Nu a fost o idee bună”, a declarat Ronan Keating.

Cântăreţ, compozitor, jurat şi antrenor vocal la emisiuni concursuri de talente, Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost lider al trupei Boyzone, cu care a lansat şapte albume de studio şi numeroase hituri şi a vândut 25 de milioane de discuri.

În 2000, a început cariera solo, lansând zece albume, vândute în 20.000 de milioane de exemplare. Single-ul său „When You Say Nothing at All” de pe coloana sonoră a filmului „Notting Hill” a făcut înconjurul lumii şi a ajuns pe primul loc în topurile din mai multe ţări.

În Australia este cunoscut şi ca jurat al emisiunilor „X Factor” şi „All Together Now” şi antrenor vocal pentru talent show-ul „The Voice” (2016).

Citeşte şi:

De ce rivalizează Transilvania cu Toscana? FT: „Marele premiu este să te plimbi prin păduri străjuite de flori sălbatice”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.