S-a născut a doua oară după ce a căzut sub tren

-


Un bărbat din Alba a scăpat cu numai câteva răni uşoare după ce a căzut în faţa unei locomotive, între şine, iar trenul a trecut peste el. El a fost rănit ușor la cap, dar se află în afară oricărui pericol.

Accidentul a avut loc în gara CFR din comuna Valea Lungă, judeţul Alba, potrivit „Adevărul”. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a ieşit la o plimbare noctură printre şinele de tren, fără să observe însă că înspre el venea o locomotivă.

Când a observat locomotiva, acesta a încercat să fugă din faţa sa dar s-a împiedicat şi a căzut între şine. Trenul a trecut pe deasupra sa şi l-a lovit la nivelul capului.

Potrivit ISU Alba, în jurul orei 20:00, garda Blaj a intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD la un accident feroviar în gara CFR Valea Lungă, accidentul fiind unul anunţat cu o posibilă victimă.

La sosirea echipajelor de salvare, potrivit ISU Alba, victima de sex masculin prezenta leziuni uşoare la nivelul capului şi a fost transportat la spitalul din Blaj pentru alte investigaţii medicale.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu creditul pe care nu l-ai mai putut plăti unei bănci


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.