S-a produs homo-inevitabilul

-


Cândva ne așteptam la așa ceva. Dacă ești o țară pe această planetă te supui la o serie de schimbări care au loc la nivel mondial. Degeaba tragi tare că vrei război cu sulițe și baionete dacă ceilalți se bat în numărul bombelor atomice.

Dacă ești țară membră UE, loc unde ai vrut să ajungi pentru a te bucura de o serie de beneficii, e clar că trebuie să te aliniez și la o serie de reguli UE.

Curtea de Justiție a Uniunii Europene a obligat România să recunoască căsătoria a doi bărbați.

România s-a aprins și-a zis „nu. Niciodată. La noi nu avem d-astea! Să vă luați bărbații căsătoriți și să-i țineți la voi acolo!”. România ar vrea de la UE doar ce-i place. Banii. Fără controale. Atât.

Dacă-i bună/normală căsătoria între persoane de același sex nu face tema acestui articol. Pentru asta sunt multe alte locuri unde oamenii-și pot da cu pumnii și biblia-n cap. Subiectul important e „ce ne facem cu UE?”.

Ne place cu Europa? Beneficii, granițe deschise, investiții, deschidere, ne tolerează (ei pe noi, atât cât putem fi tolerați). Dar Uniunea asta vine cu altele la pachet. Ăștia insistă să nu fim corupți. Nici găinari. Nu prea ne convine. Să-l obligi pe român să renunțe la corupție e ca și cum l-ai pune să facă o horă la care roata nu se-nchide.

Ce mai vrea Uniunea? Căsătorii gay. De ce? Că-i ea satanistă, nebună, anti-familie tradițională? Nu știm, cert e că UE și pro-europenii îi tolerează pe homosexuali. Românii nu. UE a văzut în ani că românii nu se dezic de intoleranță. Așa că a trecut la următorul pas: „o să-i acceptați și gata. N-o să muriți, n-o să vă crape asfaltul pe autostrăzile pe care nu le aveți!”.

Momentul cu decizia de la Curtea de Justiție UE a picat cum nu se poate mai prost (oricând în România o astfel de decizie pica prost). PSD-ul pregătește marșuri care să preaslăvească românismul și chintesența lui (printre care și intoleranța). Să ne așteptăm la „ne obligă UE să fim gay!”. Să nu vă mirați.

Atâta timp cât sugem de la UE (sugere heterosexuală) să ne așteptăm și la alte măsuri. Cândva UE își va da seama că la români nu merge cu vorba bună.

Nu vreau să spun că apartenența noastră la UE e condiționată de acceptarea căsătoriilor gay, dar într-o Uniune tolerantă și deschisă nu poți susține prea mult o rudă încuiată. România vrea relații de iubire între oameni și moaște, nu între oameni.

Citește și:

Moscova nu crede în dovezi


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.