Să râdem cu PSD

-


Sebastian Lăzăroiu, ieri, pe pagina sa de Facebook, avea mare dreptate: ,, Cu PSD nu poți fi furios până la capăt. Fac ei ce fac și te turtești de râs.’’ Pur și simplu, indivizii care alcătuiesc acest partid își dau singuri cu stângu-n dreptul în mod perpetuu.

Ieri, PSD-iștii, după ce au scos butoanele microfonului de la prezidiu pentru ca reprezentanții Opoziției să nu poată reacționa după ce președintele de ședință îi întrerupe, au închis și rețeaua Wi-Fi din Parlament, pentru ca USR-ul să nu mai poată face transmisii live. Probabil își imaginau că în anul 2017 nu există și trafic de date în rețelele de telefonie mobilă. Lucru care nu e de mirare: bunăoară, Șerban Nicolae, președintele Comisiei Juridice a Senatului, credea că blitzul telefonului poate consuma din minutele abonamentelor de telefonie mobilă.

Tot ieri, Lia Olguța Vasilescu și-a pus în cap toată poliția română după ce a postat pe internet un clip în care se folosește de crima de la metrou pentru a justifica schimbările privind legile justiției și modificările aduse codurilor penale. Textul din videoclip este de o inteligență fabuloasă, cu care fosta PRM-istă se indentifică:

,,La metrou are loc o crimă. Se poate întâmpla să fii și tu prin preajmă. Și se poate întâmpla ca poliția incompetentă să nu-l identifice pe ucigaș și să caute un țap ispășitor. Iar tu ai putea fi acel țap ispășitor.’’

Nici viitorul președinte al României, doamna Pandele, nu se lasă mai prejos în a face nefăcute în contul partidului demn de Cascadorii Râsului. Căci până la urmă uite, Parcul Herăstrău nu va mai fi Herăstrău, ci Regele Mihai. A două la mână, doamna din Voluntari vrea să modifice regulamentul de taximetrie din Capitală astfel încât pe teritoriul ei  serviciile de dispecerat să devină obligatorii  pentru toate taxiurile. Aceast lucru va afecta Uber și Taxify, care, ce să vezi, în anul 2017 nu simt nevoia să aibă dispeceri.

Deci ce-ar mai fi de zis? O, țară tristă, plină de humor!

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.