Salariile nesimţite ale celor care gestionează drumurile morţii în judeţul Braşov

-


În ce țara trăim ? În anul 2016, eu, în calitate de deputat în Parlamentul României, câștigăm 4925lei/ luna în timp ce o doamnă, numită ( nu aleasă ) nu știu pe ce criterii, să conducă o instituție, primea 15.279 lunar ( fără să mai pun la socoteală salariul soțului, care îi este angajat și care câștiga 6862 lei/ luna ).
Când spuneam în anii trecuți că se încearcă distragerea atenției oamenilor către salariile demnitarilor în timp ce numeroși funcționari au venituri mult mai mari, credeau unii că doar încerc să găsesc scuze.

Vreau să fiu bine înțeleasă, personal consider că un om nu trebuie să-și dorească  să fie ales parlamentar  sau primar pentru a avea un venit din care să se întrețină.

La aceste funcții ar trebui să aspiri doar după ce ai demonstrat fie că ești un om de afaceri de succes și vrei să împărtășești din experiență acumultă, fie că ai excelat într-un domeniu în care activezi (sănătate, educaţie, economie, agricultură etc ) și de asemenea nu mai ai nimic de demonstrat doar îți dorești ca alții să-ți cunoască din realizări. În nici un caz nu candidezi pentru un salariu…

Revenind la subiectul de astăzi, nu mi se pare corect ca un bugetar să câștige cât președintele României.

Să fim serioși, ce gestionează doamnă? Rezervele statului ? Nu! 

Doar niște drumuri naționale care ne străbat județul. Nici măcar toate drumurile din județ, pentru că cele din municipii ( Brașov, Codlea, Făgăraș, Săcele ) sunt gestionate de către municipiile respective iar cele județene sunt gestionate de către Consiliul Județean!

Care e starea acestor drumuri ?
Nu trebuie să vă spun eu, știți și singuri: E DEZASTRUOASĂ.
Mor oamenii pe drumurile noastre, unii rămân cu handicap pe viață, iar doamna îmi răspundea la interpelări că drumurile sunt reabilitate astfel încât acestea să asigure siguranță participanților la trafic!

I-am solicitat în mai multe rânduri demisia acestei doamne, de data această fac doar un apel umanitar : DOAMNĂ, MĂCAR DONAȚI 80% DIN SALARIU, ATÂT AȚI MERITĂ CEL MULT!!! FACEȚI UN BINE UNORA PENTRU VIEȚILE PE CARE AR TREBUI SĂ LE AVEȚI PE CONȘTIINȚĂ !!!

P.S.: felicit presa care face și astfel de dezvăluiri !!!

Cazul semnalat de fostul deputat PNL Maria Grecea este cel al şefei Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri(DRDP) Braşov, Nicula Adriana Alexandrina, care, potrivit declaraţiei de avere, a încasat anul trecut suma de 183.356 lei, adică nu mai putin de 15.279 lei lunar (3300 Euro), informează transilvania365.ro.

(FOTO: Transilvania 365)


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *