Secretul siluetei Angelinei Jolie

-


Într-unul din rarele interviuri pe care Angelina Jolie le-a dat după divorțul de Brad Pitt, actrița a explicat cum a reușit în tot acești ani să se mențină suplă.

Este vorba despre un produs, creat de ea însăși, numit Keto Plus, care stimulează arderea grăsimilor și nu a carbohidraților.

„Toată viața am fost pasionată de greutatea mea din cauza presiunilor Hollywood-ului de a rămâne tineri.  În ultimii 20 de ani, am călătorit în lume de unde am adus ingrediente organice și remedii pentru pierderea în greutate. Așa s-a născut afacerea”, a spus actrița într-un interviu pentru sharinghotnews.com.

În colaborarea cu cei mai buni specialiști din lume, Jolie a creat Keto Pure, un produs care ajută la pierderea în greutate. Pe siteul unde se vinde acest produs, sunt specificate următoarele: „Un studiu recent publicat de revista Diabetes, Obesity și Metabolism a constatat că KETO ajută la arderea grăsimilor, crescând pierderea în greutate. Este important de reținut că KETO conține BHB 100% (beta-hidroxibutirat)”.

Ce este dieta Keto

Formula patentată de Angelina Jolie are corespondent în Dieta Ketogenica (sau dieta Keto) care este la modă, însă este confundată cu un regim cu puțini carbohidrați.

Dieta ketogenică a fost creată pentru a imita efectele postului negru care se poate realizat prin minimizarea alimentelor ce cauzează un răspuns insulogenic si inducerea unei stari de „cetoza” fiziologică, scrie Alexandru Popa pe blogul său antrenorulmeupersonal.ro.

Cetoza are loc atunci când glucoza este redusă dramatic, forțând organismul să-și găsească o alta sursă de combustibil: grăsimea.

„Practic, cetoza poate fi obținută prin post negru sau o dietă foarte scazută in carbohidrați (5% din calorii sau maxim 20-50g) și moderată în proteine, eventual cuplate cu un efort fizic specific ce consuma rezervele de glicogen. Diferiți oameni intră în cetoza în mai mult sau mai puțin timp în funcție de stilul de viată precedent, dar în general este nevoie 2-4 zile de post negru sau mai multe zile de dietă ketogenica pentru a atinge această stare”, explică Alexandru Popa.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.