Șeful AEP și-a cumpărat o cabină de duș ca să fie mereu fresh la întâlniri: „Există orice motivare și motivație ca să existe acea cabină”

-


Pentru a merge tot timpul fresh la întâlnirile la care reprezintă Autoritatea Electorală Permanentă al cărei șef este, Florin Mitulețu-Buică și-a cumpărat o cabină de duș și nu una oarecare ci  „Thera 2”, profil crom, geam sablat 6 mm, baterie spălător/cadă, cu furtun și telefon duș, rik”, precum și o „cădiță de acril kyros cu sifon. Aceasta a costat 1.521 de lei fără TVA. 

 

„Cabina de dus este reversibila, cu profil din aluminiu si sticla securizata. Geamul are grosimea de 6 [mm]. Rolele din partea de jos sunt echipate cu sistem de detasare rapida pentru a permite curatarea usoara a profilului inferior”, scrie la specificații.

„Să știți că eu sunt un om care lucrez până seara târziu și e posibil, așa cum am avut nevoie ca secretar general de cabină de duș pentru că am stat și 24 de ore la serviciu. Sunt convins că și acum va fi momentul să o folosesc ca să pot să merg la o altă instituție îngrijit, să nu fiu neîngrijit când reprezint instituția. Există orice motivare și motivație, cred eu, ca să existe acea cabină”, a explicat șeful AEP, potrivit Digi24.

Senatul şi Camera Deputaţilor l-au numit, la 27 februarie 2019, în şedinţă comună, pe Florin Mitulețu-Buică, ca preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, după ce fostul şef al instituţiei Daniel Barbu şi-a dat demisia din funcţie.

Mituleţu-Buică s-a născut la 21 mai 1978, în Craiova, judeţul Dolj.

Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative, Profilul Ştiinţe Juridice, din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu (1997-2001); deţine o diplomă de master în management politic, obţinută la Şcoala de Studii Academice Postuniversitare „Ovidiu Şincai” din Bucureşti (2007-2008), şi una în managementul şi dezvoltarea resurselor umane, obţinută la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor Craiova (2008-2010); a devenit doctor în domeniul informaţii şi securitate naţională, la Şcoala Doctorală din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” (2013-2016).

Citește și:

Mâncăm aceleași produse ca-n Vest, dar compoziția lasă de dorit


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.