Vestea care a surprins lumea tenisului: Serena Williams este însărcinată

-


Serena Williams a postat pe contul său de Snapchat o fotografie prin care anunţă că este însărcinată în 20 de săptămâni. Sportiva ar urma să nască la începutul lui septembrie. La scurt timp după anunțul făcut, Serena Williams și-a șters selfie-ul în care apărea îmbrăcată într-un costum de baie, lăsând la iveală un început de burtică, potrivit Digisport.ro.

„Era însărcinată și când a câștigat Australian Open?”, s-a întrebat presa străină. Având în vedere că în descrierea pozei postase mesajul „20 de săptămâni”, răspunsul ar fi clar afirmativ, ținând cont că finala adjudecată cu 6-4, 6-4 împotriva surorii sale, Venus Williams, s-a disputat la finalul lunii ianuarie.

Serena, în vârstă de 35 de ani, are 72 de titluri WTA, din care 23 de Grand Slam. Sportiva din SUA a câştigat peste 84 de milioane de dolari de la debutul la profesionişti, în 1995. În septembrie 2016, ea a pierdut locul 1 WTA în faţa lui Angelique Kerber (Germania), după 188 de săptămâni.

 Logodnicul Serenei Williams este Alexis Ohanian (33 de ani). El este director general la Reddit şi a lansat mai multe site-uri online.
(FOTO: thegrio.com)

Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *