Serena Williams, în lacrimi la Australian Open după un meci teribil

-


Tenismena Serena Williams (locul 16, WTA), a fost eliminată, miercuri dimineaţă de la Australian Open de cehoaica Karolina Pliskova, în trei seturi, cu scorul de: 4-6, 6-4, 5-7. Învingătoarea va juca în semifinale cu nipona Naomi Osaka (locul 4, WTA).

„Serena a fost foarte agresivă în setul secund, am fost și puțin deranjată de vânt. Aproape am ajuns la vestiare, dar acum stau în fața voastră ca o învingătoare, deci mă simt tare bine. La 1-5, mintea mea era la vestiar, eu eram aici. Eram pasivă, doborâtă mental, dar mi-am asumat șansele. Ea a tremurat puțin la final, așa că am câștigat. Mă bucur că joc două zile la rând, cu Naomi”, a declarat Karolina Pliskova, la finalul partidei.

În opinia acesteia, Serena a jucat bine în setul decisiv dar şi-a pierdut controlul pe final.

„Am fost prea pasivă, eram la pământ din punct de vedere mental şi mi-am zis că nu mai am nimic de pierdut. Pe final Serena a început să tremure puţin, eu mi-am jucat şansa şi până la urmă am câştigat”, a adăugat Karolina Pliskova.

Serena Williams a început tare partida, a avut 5-1 în decisiv și a ratat 4 mingi de meci în fața Karolinei Pliskova, care s-a calificat în semifinalele de la Australian Open, cea mai bună performanță din carieră.

Citeşte şi:

Simona Halep nu mai este numărul 1 mondial. Pe ce loc ar putea ajunge

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.