Sesizare la ANI pe numele unui important primar

-


Sesizare la ANI pe numele unui important primar: conducerea PMP Buzău a sesizat luni Agenţia Naţională de Integritate cu privire la ‘ilegalităţile comise de către primarul municipiului Buzăului, Constantin Toma, în întocmirea declaraţiei sale de avere’.

‘Primarul Toma se face vinovat de infracţiunile de fals, uz de fals şi interese ilegale. Acesta a ascuns datorii de 9 milioane de euro’, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu. ‘Conform unor informaţii certe, Toma are popriri pe conturile sale ca persoană fizică de circa 9 milioane de euro. Acesta a ajuns la aceste datorii colosale pentru că a garantat personal pentru creditele restante pe care le au firmele sale la un număr impresionant de bănci. Din declaraţia de avere pe care o poate consulta oricine pe site-ul primăriei rezultă că Toma nu are nicio avere. Nici casă, nici maşină, nici căruţă, nimic. Doar datoriile de 9 milioane de euro, pe care a uitat să le treacă, pentru a nu fi demascat public’, a spus Mocanu.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a declarat pentru AGERPRES, că pe moment nu doreşte să comenteze aceste acuzaţii.

‘Nu comentez în acest moment, este un atac concertat înaintea şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal de mâine (marţi-n.r.). Ieri, conducerea Companiei de Apă a sesizat DNA, azi PMP vine cu acuzaţii similare’, a declarat Constantin Toma.

Citește și:

LEGE SURPRINZĂTOARE: Cum îți poți cumpăra vechime în muncă

INTERCEPTĂRI DNA: Ce spunea Petre Tobă despre jacuzzi lui Oprea: ”Un c**t”

Firea amenință cu plângere penală și acuză: ”Am fost ținta unor atacuri politice”

Părinții lui Bogdan Olteanu și fosta soție, audiați la sediul DNA

De ce s-a răzgândit Iohannis: nu mai vrea guvern tehnocrat

DNA cere declasificarea documentelor din Dosarul DIPI

În ce condiții s-a împăcat cuplul Ponta – Dragnea

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.