Sfaturile Sfântului Ardealului pentru cei suferinzi

-


Sfântul Părinte Arsenie Boca spunea întotdeauna în predicile sale că bolile se pornesc de cele mai multe ori din suflet şi nu de la trup, atunci când „Rugăciunea şi Sfânta Spovedanie” lipsesc. Medicamentul cel mai de preţ pe care Sfântul Ardealului l-a oferit tuturor celor chinuiţi de boală pentru vindecare a fost „Rugăciunea”.

Paralizia îi loveşte de obicei pe cei care sunt avizi după avere şi moşteniri. Cei care nu au postit niciodată sunt loviţi de cancer care apare din senin şi este totodată o pedepsire a lăcomiei pântecului, spunea Părintele Arsenie Boca.

Potrivit acestuia, fumatul slăbeşte nu numai plămânii, ci şi mintea omului,  astfel încât credinţa nu se mai vede curat.

Dacă împiedici un guturai prin medicamente îl transformi în alte primejdii. Lasă fazele obișnuite ale bolii că-i cel mai bun leac al ei (al bolii). Ferirea de frig ajunge.
Sfatul pentru bolnavi și pentru viață, în general;

De asemenea, Părintele Arsenie îi sfătuia pe toţi cei care veneau să asculte predicile sale ca atunci când avem o problemă să spunem de 9 ori rugăciunea Tatăl Nostru:

„Tatăl nostru Care ești în ceruri Sfințească-se numele Tău Vie împărăția Ta Facă-se voia Ta Precum în cer așa și pre Pământ Pâinea noastră cea de toate zilele Dă-ne-o nouă astăzi Și ne iartă nouă greșalele noastre Precum și noi iertăm gresiților noștri Și nu ne duce pre noi în ispită Ci ne izbăvește de cel rău Că a Ta este împărăția Puterea și Slava În numele Tatălui, Al Fiului, Al Sfântului Duh Amin”, sublinia Sfântul Ardealului, potrivit cuvântdincredinţă.ro.

-Părul trebuie să se hrănească şi când ne cade părul este bine să facem gălbenuş de ou cu ulei de ricin şi să ne spălăm capul şi să-l clătim cu oţet de mere;

– Faceţi semnul sfintei cruci pe tot ce mâncaţi: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe, băutură, pâine. De ar fi dat chiar şi cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit;

– Cei bolnavi să ţină regimul bolii în loc de post;

– Transpiraţia abundentă e din cauză că nu ne funcţionează bine rinichii.

Citeşte şi:

Ești pensionar? Firea te trimite gratuit în Grecia. Locurile sunt limitate

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.