Și dacă s-a încercat eliminarea lui Dragnea?

-


Dragnea a dinamitat România declarând în toaleta lui preferată (Antena 3) că anul trecut au sosit în țară 4 (patru!) străini, plătiți să-l mazilească.

Bula mea s-a amuzat, au curs glumele precum lacrimile celor care încă mai plâng de fericire la aniversarea lui Ion Iliescu. O să înțelegeți de ce l-am menționat pe tăticul PCR-SD. Faptul că au venit străini în țară e motiv de bucurie. Turismul nu e punctul nostru forte. Că au venit chitiți să perpelească altceva, nu un mititel în vreo pădure protejată, e demn de analizat.

Personal cred că viața lui Dragnea a fost pusă în pericol. Sunt ferm convins că vreun gornist din preajma liderului PSD a auzit de la un verișor, care-i vecin de scară cu un amic, nepot cu o cuscră din Teleorman, că au venit teroriștii lui Soros să-l mazilească pe PreaMustăciosul patriei.

Pentru că-mi doresc să duc o viață echilibrată vreau să cred că adevărul e mereu la mijloc. Și da, cred că-n cazul asasinării lui Dragnea adevărul e la mijloc. Până la urmă ce-i așa surprinzător pentru o țară ca România să omori un lider politic cu tendințe despotice? Au murit președinții unor țări mult la civilizate, prăbușiți dubios cu avionul, ce să mai vorbim de un cârciumar ajuns cârmaci.

Poate că Dragnea și-a plătit asasinii, dar aveau în contract să eșueze și s-o facă demn de dat la știri. Sunt atâtea probabilități și toate-s greu de probat pentru că politicienii nu dau psihologicul la „angajare”.

Cert e că povestea asasinării îi va cimenta coaja de simpatizanți. Nu vă dați ochii peste cap, Dragnea are fani. În partid și în rândul votanților. Oameni îndeajuns de… încât să se arunce în fața glonțului pentru liderul lor. Cu oameni d-ăștia se face cariera.

Iohannis tace mâlc, lăsând impresii. Opoziția se mulțumește să râdă și să facă bășcălie pe seama asasinatului ratat, omițând faptul că Dragnea își construiește cultul supraviețuitorului.

Bula #Rezist face meme și poante, enervând cealaltă tabără.

Un fleac, ne-am ciuruit.

Citește și:

Dragnea, la Antena 3: „S-a încercat omorârea mea”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.