Simona, în formă pentru Australian Open 2021

-


Fostul lider mondial al WTA, Simona Halep (locul 2, WTA) a vrut să participe la turneul WTA 500 de la Abu Dhabi, programat în perioada 5-13 ianuarie, dar a renunțat din cauza condițiilor de carantinare care ar fi stricat programul de pregătire pentru Australian Open.

Simona Halep s-a răzgândit și nu s-a mai înscris la noul turneu WTA de la Abu Dhabi, primul din 2021, după ce a aflat că în Emiratele Arabe Unite există restricții care i-ar fi periclitat programul, scrie prosport.ro.

Nu am niciun fel de accidentare, însă am decis că e mai bine să merg direct în Australia. Erau și la Abu Dhabi restricții și mi-ar fi fost greu să stau în hotel 14 zile, iar după aceea încă 14 zile în carantină. Am hotărât așa pentru că am simțit că e o decizie bună, ținând cont că în 2020, la turnee, nu mi-a fost ușor”, a declarat Simona Halep, pentru prosport.

Aceasta va pleca pe 14 ianuarie din România direct în Australia și va intra în carantină la Melbourne. Aici, Simona va  participa la un turneu de categorie WTA 500, nou înființat în contextul pandemiei, între 31 ianuarie și 7 februarie. Primul Grand Slam al anului, Australian Open, este programat între 8 și 21 februarie.

”Australienii sunt foarte buni pe organizare, mă aştept să fie excelent şi sunt convinsă că va fi bine. Darren Cahill îmi urmăreşte antrenamentele prin video, live, şi e bine că putem ţine legătura aşa”, declara Simona Halep, într-un interviu acordat news.ro.

Sportiva noastră a câştigat în 2020 trei trofee, la Dubai (Premier), la Praga (WTA International) şi la Roma (Premier 5).

Citește și:

Simona Halep, sub lupa jurnaliștilor francezi. ”Înfrângerile dureroase și victoriile dulci i-au dat doza de experiență care le lipsește multor jucători tineri”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.