Un fost mare campion a explicat motivele pentru care nu a devenit antrenorul Simonei

-


Fostul mare tenismen, Boris Becker a explicat că ar putea oricând antrenorul Simonei Halep, dar nu s-a pus niciodată problema unei colaborări în contextul în care acesta are contract cu Federaţia germană de tenis şi cu anumite posturi tv. De asemenea, acesta a mai spus că Darren Cahill „este cel mai bun antrenor” pentru tenismena noastră.

 

„Întâi și întâi, mereu apar zvonuri despre mine, oriunde merg și orice fac. M-am simțit flatat că am intrat în discuție, că lumea s-a gândit că eu aș putea fi antrenorul ei, dar, în primul rând, nu am vorbit niciodată despre asta, în al doilea, nu era o opțiune fiindcă eu sunt legat de federația germană și de obligațiile mele la televiziune. O iubesc pe Simona, ori de câte ori ne vedem vorbim despre tenis, vorbim despre viață, asta e ceva ce nu se schimbă, însă nu am fost niciodată în situația de a deveni antrenorul ei pentru că eram deja foarte ocupat. În plus, mereu m-am gândit că Darren este antrenorul cel mai bun pentru ea. Orice relație are nevoie de pauze câteodată, mă bucur că s-au reunit și sunt sigur că vor avea mult succes”, a declarat Boris Becker, pentru Gsp.ro.

Potrivit acestuia, sportiva noastră are o mare slăbiciune deoarece nu reuşeşte să îşi pregătească eficient finalurile de sezon.

„Nu este cea mai înaltă sau rezistentă, dar este o jucătoare inteligentă! Mă bucur că Darren Cahill este din nou antrenorul ei. Darren este unul dintre cei mai buni antrenori din tenis!  Problema ei este organizarea pentru un sezon întreg. Pare că oboseşte în a doua parte a anului pentru că aleargă mult pentru a câştiga partidele”, a adăugat Boris Becker.

În schimb, Simona Halep se află într-o binemeritată vacanţă, după un sezon greu în care a câştigat al doilea turneu de Grand Slam la Wimbledon în această vară. De asemenea, accidentările nu i-au dat pace în această toamnă, dar a reuşit să închidă sezonul pe locul 4 WTA. O altă mare realizarea a sportivei noastre o reprezintă reluarea colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill, care s-a dovedit a fi cel mai bun pentru sportiva noastră.

De asemenea, primul mare obiectiv al anului 2020 pentru Simona Halep este Australian Open, unde în 2018 a ajuns până în finală.

 

Citeşte şi:

O fostă glorie a tenisului mondial pariază pe Simona Halep la Australian Open 2020

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.