Simona Halep își caută un nou sponsor

-


Liderul clasamentului WTA, Simona Halep și-a pierdut principalul sponsor de echipament, după ce negocierile cu firma Adidas au eșuat.

 

Firma germană o îmbrăca pe jucătoarea noastră  din 2014, aceasta purtând pentru prima oară echipament de la Adidas la meciul de Fed Cup, cu Serbia. Parteneriatul părea să fie unul de tip win-win, însă cele două părţi nu au ajuns la un consens privind noul contract, scrie Digisport.

Potrivit tennis.life.com, Adidas nu a mai dorit să majoreze suma de bani pentru contractul  Simonei Halep, în contextul în care, aceasta  a ajuns pe primul loc în clasamentul  WTA.

În aceste condiţii, Halep îşi caută deja un nou sponsor de echipament, iar această misiune nu ar trebui să fie una foarte dificilă, având în vedere că vorbim de numărul unu în lume.

Anterior contractului cu Adidas, Simona a purtat echipament Lacoste.

„No comment”, a fost mesajul managerului Simonei, Virginia Ruzici, când a fost contactată de jurnaliștii tennis.life pentru a confirma ruptura contractului  cu Adidas.

Potrivit informaţiilor din piaţă, Halep şi firma de echipament sportiv se înţeleseseră în aprilie 2014 pentru o sumă de 1 milion de euro pe an.

Mai puteți citi și: Ministrul Educației vrea să specializeze cu bani europeni mii de profesori

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.