Simona Halep, pregătită să dea lovitura în afaceri

-


Fostul lider al WTA, Simona Halep va investi circa 500.000 de euro în extinderea și reamenajarea hotelului Drachenhaus (4 stele ), achiziționat în urmă cu un an în Poiana Brașov, scrie bizbrasov.ro, citat de Mediafax.

În momentul de faţă, hotelul are 24 de camere, un apartament, o saună, restaurant, un bar şi, conform aceleiaşi surse, peste 20.000 de turişti i-au trecut pragul. Unitatea este cotată cu o notă mare pe site-urile de profil, iar în mediul de afaceri Drachenhaus a primit nota 9,4. Cu un etaj în plus, hotelul Simonei Halep îşi va creşte capacitate de cazare.

Simona a plătit două milioane de euro pentru hotelul din Poiana Braşov şi construieşte o altă unitate la malul Mării Negre, în staţiunea Mamaia.

Sportiva noastră nu se află la prima experienţă în domeniul imobiliar. Primul bloc construit are 22 de apartamente, cu 3 pe fiecare nivel, în timp ce la parter are două, iar la ultimul etaj, un penthouse.

Suprafaţa medie a apartamentelor este de 70 de metri pătraţi, iar preţul unuia are o medie de 70.000 de euro, fără finisaje făcute.

Citește și:

Miki Buzărnescu şi-a ieşit din formă. „Voi lupta pentru visul meu la fiecare servă”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.