UPDATE. Simona Halep s-a întors acasă cu trofeul de la Roland Garros. „Acest trofeu este şi al meu, şi al României”

-


Liderul clasamentului mondial, Simona Halep, a declarat luni, pe aeroportul din București, că visul ei merge mai departe.

„Acest trofeu este și al meu, și al României, aici am crescut, aici m-am antrenat, aici am ajuns campioană. Probabil sunt jucătoarea cu cei mai mulți suporteri, la toate meciurile”, a subliniat Simona Halep.

Aceasta a recunoscut că nu prea a dormit după câștigarea titlului și abia azi-dimineață a început să simtă cu adevărat bucuria. De asemenea, Simona Halep a mai subliniat sprijinul și contribuția pe care au avut-o la succesul ei antrenorul Darren Cahill și omul de afaceri Ion Țiriac.

„Acum mă simt împlinită profesional din toate punctele de vedere. Cariera mea nu se oprește aici. Voi merge înainte și voi îndrăzni să visez la mai multe titluri de Grand Slam. Singurul lucru pe care aș putea să-l spun e că trebuie să crezi în tine și niciodată să nu cedezi. Am avut trei finale pe care le-am pierdut, însă n-am cedat și am crezut cu disperare că se poate într-o zi. Sfatul meu și gândul meu pentru toți oamenii este să nu cedeze niciodată. Momentul în care s-a cântat imnul a fost foarte emoționant. După ce am terminat organizatorii mi-au spus că nu s-a întâmplat vreodată ca la Roland Garros imnul să fie cântat de o arenă întreagă. Le mulțumesc tuturor pentru căldura pe care mi-au oferit-o”, a adăugat Simona Halep.

Aceasta a mai spus că va prezenta oriunde trofeul câştigat la Roland Garros.

„Nu mi-am fixat încă niciun obiectiv, aș vrea să-l punem împreună. Dacă voi fi sănătoasă, mă duc cu cea mai mare plăcere la Olimpiadă. E ceva deosebit. Eu voi prezenta trofeul oriunde, n-am nicio problemă. Nu mă simt foarte obosită. Am fost bine pregătită fizic pentru acest turneu. Îmi voi lua vacanță câteva zile, apoi voi reveni pe iarbă. Am fost plăcut surprinsă că adversarele mele din tenis s-au bucurat pentru mine. Asta înseamnă că avem o prietenie frumoasă. Vreau să le mulțumesc pentru reacțiile lor. Mi-au scris și fetele din România. Le mulțumesc și lor. Chiar am fost surprinsă. Petra Kvitova a fost prima care mi-a trimis mesaj pe telefon”, a conchis Simona Halep.

Simona Halep a câştigat sâmbătă pe zgura pariziană primul Mare Şlam din cariera sa.

Luni seară, la ora 20:00, Primăria Capitalei organizează o ceremonie în onoarea sa. Evenimentul va avea loc la Arena Naţională,  în faţa zonei VIP- intrarea oficială, o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor replica trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.  Intrarea va fi liberă.

Mâine seară, la ora 20:00 pe Arena Națională din București voi prezenta trofeul primit pentru câștigarea primului turneu de Grand Slam. Roland Garros 2018. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Vă aștept la Arena Națională”, a trasmis duminică seară Simona Halep, pe Facebook.

Citeşte şi:

Un campion a lăudat campioana: “Halep şi-a meritat primul Slam 

Surpriza lui Nike pentru Simona Halep 

Firea, speriată de fanii Simonei Halep

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.