Simona i-a certat pe cei care au strigat un mesaj anti-PSD în timpul meciului

-


Liderul clasamentului WTA, Simona Halep i-a criticat, duminică seara, pe cei care au scandat în timpul finalei câștigate la Rogers Cup disputate împotriva tenismenei, Sloane Stephens, „m—e PSD” și le-a cerut ca data viitoare „să respecte terenul”.

„A fost un sentiment fantastic să vorbesc din nou din postura de câștigătoare. Simt că mi-am atins cel mai bun tenis, dar nu am renunțat de-a lungul turneului, am luptat până la capăt în fața acestui public minunat. Îți mulțumesc Sloane, mă faci o jucătoare mai bună și sper să jucăm cât mai multe finale împreună. Am fost puțin nebună pe teren, căldura a fost puternică, dar nu am renunțat, dar hai să mai facem asta. Ospitalitatea a fost minunată, e minunat de fiecare dată când revin în Canada, a fost un turneu fantastic. Vreau să le mulțumesc celor care se uită la televizor și vreau să spun două cuvinte în română: Mulțumesc pentru susținere și celor care veniți aici data viitoare, vă rog să respectați acest teren”, a declarat Halep, imediat după meci.

În game-ul trei din setul unu, pe serviciul lui Stephens, Simona Halep conducea cu 40-0, Stephens urma sa serveasca. În acel moment s-a auzit din tribune „M…e PSD“., iar după replica unui român, care a strigat „Încă o dată“, celebrul deja slogan anti-PSD s-a auzit din nou. Arbitrul a întrerupt jocul şi a cerut linişte.

Cel care a strigat celebra scandare anti PSD este Silviu Cirneleaga, un român plecat din ţară de mai bine de 20 de ani, care locuieşte la Montreal, unde desfăşoară afaceri în domeniul construcţiilor imobiliare.  Ulterior şi alţi români din tribună au scandat acelaşi lucru, în momentele de întrerupere ale partidei.

Citește și:

Super victorieee!!! Simona Halep a câștigat Rogers Cup

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.