Simona nu se grăbește să își caute antrenor. Urmează Indian Wells

-


Fostul lider mondial al WTA, Simona Halep a declarat, la întoarcerea în ţară după eliminarea de la Dubai, că nu a început să-şi caute un nou antrenor, precizând că va sta o săptămână acasă și va pleca la Indian Wells.

„Două turnee bune, consider că am jucat un tenis bun. Fizic am fost rezistentă, a fost o deplasare foarte bună. Am simţit oboseală din cauza Fed Cup-ului, acolo m-am consumat mult, dar a meritat. Mi-a părut rău că nu m-am întors acasă cu echipa, dar a trebuit să merg la Doha şi nu am avut ce comenta. A fost doar oboseală, mici dureri, nimic altceva. E normal la nivelul acesta!”, a declarat Simona Halep, la sosirea în țară.

De asemenea, aceasta a mai spus că nu a demarat procedura de găsire a unui nou antrenor și se va pregăti fizic pentru turneele de la Indian Wells, unde are de apărat o semifinală, şi Miami.

„Nu am ce să vă zic despre antrenor, pentru că nu am niciunul în momentul de faţă. Stau o săptămână acasă, apoi plec la Indian Wells. Câteva zile de pauză, de odihnă, apoi voi face pregătire fizică. Întâi vreau să mă odihnesc, apoi mă voi gândi la Indian Wells”, a adăugat Simona Halep.

Sportiva noastră poate pierde locul 2 pe care îl deţine acum în clasamentul WTA dacă Petra Kvitova va câştiga trofeul.

Citește și:

Simona s-a oprit în sferturi la Dubai

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.