Simona vrea o medalie olimpică în 2021. ”Mă antrenez zi de zi la Bucureşti”

-


Fostul lider mondial al WTA, Simona Halep (locul 2, WTA) susține că în 2021 se va concentra pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo unde are șanse mari să cucerească medalia de aur.

„A doua parte a anului a fost destul de ciudată, dar foarte bună pentru mine. M-am pregătit foarte bine fizic şi s-a văzut mult la meciurile pe care le-am avut după ce am ieşit din carantină. Mental nu a fost uşor pentru că au fost foarte multe restricţii. A trebuit să stăm în hotel foarte mult, dar m-am adaptat destul de bine. La Paris, domnişoara (n.r. – Iga Swiatek) a jucat foarte bine, extraordinar pot să spun, a fost meritul ei, cred că mental a fost foarte dezinvoltă, a făcut un lucru remarcabil. Mă antrenez zi de zi la Bucureşti, iar când ajung în Australia voi avea trei săptămâni la dispoziţie pentru a mă pregăti cu Darren şi Arti. Sunt pregătită pentru o astfel de deplasare şi sper să fie bine”, a declarat Simona Halep, la Digisport.

Potrivit acesteia, Jocurile Olimpice este cel mai important eveniment sportiv de anul viitor și se va concentra exclusiv pe acest obiectiv.

”În 2021, mă voi concentra exclusiv pe JO, este cel mai mare eveniment. Nu ştiu cum va fi deplasarea în Austalia, vom vedea ceva fi cu FedCup, voi decide apoi cu antrenorii mei. Mereu am jucat la FedCup cu tot sufletul, când nu am jucat a fost pe fondul unei oboseli şi am considerat că o altă jucătoare ar face treabă mai bună. Nu ştiu ce va fi în februarie, dar faptul că vom juca acasă, la Cluj, cu Italia, chiar dacă fără spectatori, este un plus pentru noi”, a adăugat sportiva noastră.

În momentul de față, Simona Halep se antrenează la București pentru Australian Open 2021, după ce s-a vindecat de noul coronavirus. Sezonul 2020 a fost unul mult mai scurt pentru toate jucătoarele din circuitul WTA, pandemia de coronavirus dând peste cap toate planurile.

În acest an, Halep a disputat 26 de meciuri oficiale, dintre acestea câștigând 23. De asemenea, a încheiat sezonul 2020 pe locul secund în clasamentul WTA și cu trei titluri câștigate la Dubai, Praga și Roma.

 

Citește și:

Turneul Campionilor. Nadal a rămas în cursa pentru câștigarea trofeului

 

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.