Simona, optimistă înaintea semifinalei din Fed Cup. „Meciul este deschis, oricine poate câştiga”

-


Fostul lider mondial al WTA, Simona Halep a declarat, sâmbătă, că îşi doreşte foarte mult să câştige meciul cu Franţa din semifinalele Fed Cup, programat la Rouen între 20 şi 21 aprilie și trofeul competiției.

„Echipa Franţei este puternică, are experienţă în ceea ce înseamnă Fed Cup. Dar şi echipa noastră este foarte puternică şi cred că meciul este deschis, oricine poate câştiga. Eu sunt foarte motivată şi îmi doresc foarte mult să câştigăm acest meci şi, de ce nu, şi trofeul. Sper să avem o atmoferă frumoasă la meciul acesta. Ştiu că publicul francez este foarte gălăgios, în sensul bun. O să fie destul de greu, dar am încredere în toţi românii care vor veni la meci că o să facă faţă cu brio”, a subliniat Simona Halep.

Meciul dintre echipele feminine de tenis ale Franţei şi României, din semifinalele Fed Cup, se va desfăşura pe 20 şi 21 aprilie, la Rouen, pe zgură. Pentru această întâlnire, căpitanul-nejucător Florin Segărceanu le-a convocat pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.

În sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, România a învins echipa Cehiei, deţinătoarea trofeului, cu 3-2, prin punctele obţinute de Simona Halep, victorioasă în ambele partide de simplu, şi de perechea Irina Begu/Monica Niculescu, în timp ce Franţa a dispus cu 3-1 de Belgia.

Citește și:

Mihaela Buzărnescu, despre semifinala împotriva Franței de la Fed Cup: ”Indiferent dacă voi juca sau nu, voi fi alături de echipă

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.