Simona s-a întors acasă: ”Am încercat cât s-a putut să mă adaptez”. Ce urmează

-


După înfrângerea surprinzătoare de la Wimbledon, care a făcut-o să nu treacă mai departe de turul al treila, Simona Halep a revenit acasă. Ea a recunoscut că lucrurile nu au mers aşa cum s-ar fi aşteptat, însă vrea să se odihnească, iar după aceea se va concentra pe turneele americane.

„Da, cu siguranţă a fost mai puţin bine că n-am avut un meci înainte, dar a fost şi bine, pentru că n-am avut timp să am meciuri, că am mers până în finală la Roland Garros. Nu poţi să le ai pe toate. M-am simţit bine, a fost bucurie foarte mare că am câştigat la Roland Garros, am fost super concentrată pe Wimbledon, dar suprafaţa e dificilă şi n-am prea reuşit să-mi fac jocul. Da, e foarte grea adaptarea pe iarbă. Este cu totul şi cu totul altceva. Am încercat cât s-a putut să mă adaptez, dar n-a ieşit în ultimul meci”, a mărturisit Simona Halep la revenirea în ţară, potrivit TV Telekom Sport.

După eliminarea de la Wimbledon, Simona Halep își va lua o vacanță de aproximativ o lună. Următoarea competiție este Rogers Cup, din Canada, care va începe pe 6 august.

După Rogers Cup, Simona va continua să joace la Cincinnati, 13 – 19 august, și US Open, al patrulea turneu de Grand Slam, 27 august – 9 septembrie.

„Acum voi încerca să uit de acest turneu, de acest meci, pentru că este o înfrângere dureroasă, dar viitorul arată bine. Faptul că sunt campioana de la Roland Garros e foarte frumos. A venit momentul să mă bucur de vacanță. Am nevoie de o săptămână-două în care să fac orice în afară de tenis, căruia i-am dat totul în ultimele șase luni. Vreau să mă răsfăț, să fiu o fată normală și să mă bucur de viață”, a declarat Simona Halep la conferința de presă după eliminarea de la Wimbledon.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.