Simona se pregăteşte să câştige turneele de la Moscova şi Singapore

-


După ce a fost diagnosticată cu hernie de disc şi a abandonat la Wuhan, liderul clasamentului mondial al WTA, Simona Halep va reveni mai repede la antrenamente, pregătindu-se să participe la turneele de la Moscova şi Singapore.

 

Cel care a dezvăluit informaţia revenirii Simonei pe teren a fost chiar antrenorul acesteia, Darren Cahill, care a postat un clip pe contul său de Twitter cu un individ care mergea călare pe un măgar: „Transportul tău de la aeroport pentru săptămâna viitoare la Moscova a fost rezervat”.

În schimb, pentru Simona Halep este vital turneul de la Singapore, pentru menţinerea la şefia clasamentului WTA, în contextul în care are de apărat 500 de puncte, iar principala sa urmăritoare, Caroline Wozniacki, deţinătoarea titlului, 1375 de puncte.

Și dacă Wozniacki se impune la Singapore, maximul de puncte este de 1.500. În schimb, dacă sportiva noastră joacă doar un meci la turneul Campioanelor şi îl pierde, va câştigă 125 de puncte. Cu cât va câştigă mai multe partide punctajul Simonei va creşte, iar rivalei sale, Caroline Wozniacki, îi va rămâne doar posibilitatea să aibă un parcurs cât mai bun la turneul de la Moscova.

„Cu siguranță merg la Turneul Campioanelor (Singapore). Sănătatea e cea mai importantă, dar nu e nevoie de operație. Voi face tratamentul indicat de medici”, declara Simona Halep.

În afara turneului de la Kremlin, sportiva noastră va participa și la Turneul Campioanelor, care se desfășoară la Singapore, în perioada 21-28 octombrie.

Citeşte şi:

Cine este ucigașul jurnalistei bulgare. Noi detalii despre crima înfiorătoare

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.